Comment are off

Vivian Buczek & Martin Sjöstedt Trio feat. Jukkis Uotila

07.05.2020
21:00 – 23:00

Black Sheep Pub & Terrace
Storgatan 20
Jakobstad

15/10€

VIVIAN BUCZEK & MARTIN SJÖSTEDT TRIO  feat. Jukkis Uotila

“A WOMAN’S VOICE”

Dynamisk, närvarande och spontan. Så beskriver hon sig själv, Vivian Buczek hyllad i Sverige som utomlands. Vivian äger scenen och behärskar jazzens idiom med en ödmjuk självklarhet oavsett vad hon tar sig an.

Vivian har under år 2019 besökt Finland regelbundet, bl.a Helsingfors men även Jakobstad, senast under Jeppis jazzfestival.

Martin Sjöstedt, en av Sveriges främsta och oslagbara musiker och arrangörer som behärskar pianot och basen lika mästerligt.

Vivian och Martins regelbundna samarbete har resulterat i 3 kritiker rosade album varav det senaste, en storbands skiva  “A Woman’s Voice “ med Norrbotten Big Band.

Martin Sjöstedt Trio består av basvirtuosen Johnny Åman från Jakobstad och den dynamiske finske legendariske trumslagaren Jukkis Uotila.

Vivian och hennes kvartett bjuder på en exklusiv konsert bestående av bl.a musik från de senaste 3 skivorna med fokus på den senaste skivan som är en hyllning till kvinnans röst. Här hyllar Vivian sina främst kvinnliga förebilder inom jazzen som format henne till den musiker och kvinna hon är dag.

 

Vivian Buczek, vocal (SWE)

Martin Sjöstedt, piano (SWE)

Johnny Åman, bass (SWE/FIN)

Jukkis Uotila, drums (FIN)

 

Loading Map....

About the Author